vrijdag 26 november 2010

Bijzonderheden 26 november 2010

Maandag en dinsdag hebben we 's middags geknutseld met groep 5 en groep 6. Het was erg gezellig en er zijn hele leuke knutsels gemaakt. Zodra de printer van meester Eddy het weer doet kunnen ook de laatste 'gephotoshopte' Sinten en Pieten opgehangen worden. Daar zitten echt fantastische creaties tussen.

Woensdag was Tijmen afwezig. Hij ging op bezoek bij zijn nieuwe school. Plotseling was het wel erg dichtbij allemaal voor de klas. Iedereen zal Tijmen zeker missen, dat is wel duidelijk.


Donderdag was juf Jennemiek jarig en was de rommelpiet in de klas geweest. Wat een bende! Het smartbord hing vol met gekke gedichten....maar geen cadeaus te vinden in de hele groep. Toen de pieten hun gezicht lieten zien in de klas, er wat sommen opgelost waren en er een liedje gezongen was ("Waar is mijn mijter?") kwamen de cadeautjes tevoorschijn. 's Middags is er lekker gespeeld met die cadeautjes en met spellen die kinderen van huis hadden meegenomen.

Een echt verjaardagsfeest volgt verderop in het schooljaar, als het weer mooier weer wordt en als we even geen andere dingen te doen hebben. Want dan vieren we die natuurlijk samen!

Donderdagmiddag is Frea vertrokken naar het ziekenhuis voor een hele spannende operatie. We wensen Frea veel sterkte toe en denken natuurlijk aan haar!

Vandaag ben ik supertrots op alle kinderen het bordrijdictee is echt heel erg goed gemaakt door iedereen !

Volgende week donderdag: Inleveren maakhuiswerk rekenen. Bij de redactiesommen wil ik ook de berekeningen!!! En om half vier kan je de surprise brengen naar groep 6A.
Dan staat alles klaar voor een gezellige ochtend!
Denken jullie er a.u.b. aan dat de surprise heel mee naar huis moet, dan kan iedereen thuis zien hoe mooi er geknutseld is .
En 's middags zijn de kinderen vrij!

Voor nu fijn weekend en succes met rijmen en plakken.

Meester Erik en juf Jennemiek

Zoek je nog wat meer online oefenmateriaal? Kijk eens hier voor reken- en taalopdrachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.