donderdag 11 november 2010

Bijzonderheden 12 november 2010

Deze week is juf Loubna begonnen met een aantal Sinterklaasknutsels. We zijn er lekker vroeg bij! Vrijdag hebben we lootjes getrokken voor de surprises. En o o wat vond iedereen dat spannend. Bij het lootje zit een brief waarin te lezen is wat nu precies de bedoeling is. Als je een tip nodig hebt kan je dat natuurlijk altijd even stiekem vragen aan de juf of de meester. Begin op tijd en maak er iets moois van! Cherise'was vandaag ziek, maar we gaan als ze weer beter is in de klas aan iedereen vertellen wat zij leuk vindt. De surprises hebben we graag op donderdagmiddag na schooltijd in de groep.Ze worden op vrijdag 3 december uitgepakt in de klas. Gezellig en spannend natuurlijk! Die middag is overigens iedereen vrij.



Bedankt voor de opkomst bij de tafeltjesavonden. We hebben nuttige gesprekken gehad. Nogmaals, als er tussendoor iets van belang is, kom dan even langs of mail ons voor een afspraak.
In de groep hebben we het ook gehad over het werken in de groep, met elkaar hebben we gesproken over hoe we elkaar kunnen helpen zodat iedereen zijn of haar werk goed kan maken. En dat ging vrijdag echt heel erg goed. Iedereen heeft heel goed zijn of haar best gedaan om het werk goed en rustig te doen. We hadden daarom zelfs tijd over !

Wie o wie heeft de gymspullen van Jayci in zijn tas gestopt? We hebben het al wel gevraagd aan de heren, maar nog niks gevonden. Kunnen jullie thuis even kijken en deze spullen maandag weer meegeven?

Het huiswerk voor volgende week: leren Hoofdstuk 2 van Aardrijkskunde uit het samenvattingenboekje. Op dinsdag aanstaande is de toets. En natuurlijk de bordrij.

Fijn weekend!
Juf Jennemiek en meester Erik



Waar is dit?
Hint: 52.096561,4.268125 (Google maps)

3 opmerkingen:

  1. haven in scheveningen



    puckie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haven van Scheveningen
    Is dat de boot van Sinterklaas?
    goede Sinterklaas groetjes van Tijmen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haven in scheveningen

    Rianne

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.