vrijdag 4 februari 2011

Bijzonderheden 4 februari

Deze week zijn we verder gegaan met de gevoelsbarometer op het bord. Leuk om ook de positieve dingen te horen die iedereen meemaakt. Het kan iets heel kleins zijn waardoor iemand zich goed of juist wat minder goed voelt. Om dit beter in beeld te krijgen heeft iedereen een eigen 'gevoelensschrift' gekregen waar in geschreven mag worden. Voorlezen of erover vertellen mag ook, maar is natuurlijk niet verplicht. Dat hoort bij de Vreedzame School, je mag altijd 'pas' zeggen.
Ook zijn de kinderen hun namen in grafitti letters aan het maken. Deze komen op de muur bij onze slogan: Pesten is niet het beste. ( van Yannick)

We hebben de toetsen nu even achter de rug, de natuurtoets is goed gemaakt. Ook was er een onverwachte verkeerstoets. De meeste kinderen hebben de regels goed opgepakt uit de methodelessen! Ook hebben we geoefend met het zelfgemaakte masker en de bodyklap, zo kunnen we een stukje meespelen met de voorstelling van Romeo en Julia donderdag aanstaande. We gaan eerst naar binnen en van daaruit vertrekken we gezamenlijk met de tram naar de Dr. Anton Philipszaal. De moeder van Rianne gaat mee. We zijn op tijd terug voor de lunch. We zijn begonnen aan de film Ice-age. Als de kinderen lekker doorwerken kunnen we steeds een klein stukje kijken.

Voor volgende week
Het huiswerk voor deze week is een spellingsblad, wel goed lezen wat je moet doen!!
Donderdag inleveren.

Lekker bezig, nóg een nieuwe categorie:

Wat gebeurt hier?




Fijn weekend
meester Erik en juf Jennemiek

2 opmerkingen:

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.