woensdag 23 februari 2011

Projectbrief

Op woensdag 9 maart starten we met het project: “De Zonnebloem weet van geen wijken “.

We openen het project op woensdag met een Vossenjacht in de buurt, hierover hebben jullie al een mailtje gekregen. En gelukkig hebben heel veel ouders zich gemeld voor de begeleiding van een groepje. KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP DE SCHOOLSITE !Hieronder volgt een overzicht van de activiteiten die we in de groep gepland hebben, met daarbij de hulp die we van jullie vragen.

Op maandag 7 maart gaan we in de groep een kaart van de buurt ophangen, de kinderen mogen daarop een foto van hun huis hangen. Stuur hiervoor een foto van je huis op naar de mail van Erik.

Op donderdag 10 maart gaan we met de helft van de groep een speurtocht uit zetten, de andere helft gaat kleien. Graag ouderhulp om in de buurt te helpen met het maken van de speurtocht. Dit gebeurt in twee groepen van :

o Van 9.00 uur tot 10.30 uur

o Van 10.30 uur tot 12.00 uur

Als je een digitale camera mee mag nemen met een kabeltje…heel erg graag!

Je kan zelf foto’s nemen en dat is altijd leuk. Wij printen ze uit op school.

Op maandag 14 maart gaan de kinderen hun eigen huis pimpen, dat doen ze weer met dezelfde foto die jullie voor maandag hebben opgestuurd.

Op donderdag 17 maart gaan we op bezoek bij de tramremise. Wie kan er mee ?

Op donderdag 24 maart gaan we de fotospeurtocht lopen, ook hierbij kunnen we natuurlijk hulp gebruiken.

• Verder zijn we nog aan het broeden op nog een uitstapje, dus het een en ander kan nog worden aangepast maar dan horen jullie dat natuurlijk.

Op woensdag 23 en 30 maart gaan juf Jennemiek en juf Amanda met kinderen verven met acrylverf. Daar kunnen we wel hulp bij gebruiken . Als jullie iemand kennen die wel eens schildert en het leuk vindt om te helpen ..heel erg graag. Het is van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Voor nu fijne vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.