vrijdag 11 februari 2011

Bijzonderheden 11 februari

Donderdag zijn we met 6B en een gedeelte van de twee groepen 8 naar een concert van het Residentie Orkest geweest. De voorstelling ging over Romeo en Julia en Frank Groothof vertelde dit verhaal met de muziek van het hele orkest erbij.
De kinderen zaten ademloos naar het muziekspektakel te luisteren. Het verhaal was best ingewikkeld met allemaal neven, vrienden, ooms en tantes van Romeo en Julia maar dat ze verliefd werden en dat dat niet mocht hebben alle kinderen begrepen. Op school hadden we allemaal een masker gemaakt om mee te doen met de "maskerdans" tijdens het concert. Helaas stierven de geliefden..
Vooral de moeders van Noah en Rianne hebben genoten van de romantiek !
Er was flink wat opkomst bij de inloopmiddag in groep 6a. Gezellig! Dit doen we altijd voor een tafeltjesavond of een rapportbespreking. Dus, over een week krijgt iedereen het eerste rapport. Spannend! Aanstaande maandag wordt een link toegestuurd waarmee je je kunt inschrijven voor de rapportavond.

Huiswerk komende week: Aardrijkskunde leren: topografie en hoofdstuk 4 uit het samenvattingsboekje. De toets is op dinsdag. Het thema is water en met name rivieren, misschien is het wel eens leuk om Google Earth erbij te pakken om te kijken hoe de rivieren door Nederland lopen (waar komt de Rijn Nederland binnen?) en welke rivieren er nog meer in Europa te vinden zijn.


Grotere kaart weergeven
Waar is dit?

Fijn weekend allemaal en laat geen luis in leven!!

Juf Jennemiek en meester Erik

2 opmerkingen:

  1. weet niet of ik het goed heb begrepen maar ik denk dat je Lobith bedoeld in Gelderland

    Groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wie kan Rianne nog bijhouden???
    Goed hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.