vrijdag 11 maart 2011

Bijzonderheden

Het project is van start gegaan met een gezellige vossenjacht in de buurt. Doel was om de titel van het project ("De Zonnebloem weet van geen wijken") te achterhalen. Die titel kende de groep helaas al (foutje van de meester), maar het jagen op letters was eigenlijk net zo leuk.

In de klas hangt nu een grote kaart van onze wijk. Daar komen de foto's naast te hangen die iedereen heeft gemaakt van het eigen huis. Nog niet gestuurd via de mail? Dat kan nog steeds! We hebben de foto ook nodig voor een knutselopdracht aanstaande maandag, als we de huizen gaan 'pimpen'.


De fotospeurtocht was erg leuk om te maken, ook daarvan kun je de zelfgemaakte foto's nog naar meester Erik sturen. En nu maar zien of de aanwijzingen die de ene groep voor de andere heeft bedacht het mogelijk maken om de uitgestippelde route te volgen! 


Hulp!?

  • Volgende week woensdag gaat tijdens het project de 'Talententrein' van start. Dit zijn klassendoorbrekende creatieve activiteiten die(soms zijdelings) iets met het project te maken hebben. Iedereen uit 6a heeft een keus kunnen maken voor een activiteit. Tijden: steeds van 10.00 u. tot 12.00 u. Verzoeken om hulp van ons:




    • Op woensdag 23 en 30 maart gaan juf Jennemiek en juf Amanda met kinderen verven met acrylverf. Daar kunnen we wel hulp bij gebruiken . Als jullie iemand kennen die wel eens schildert en het leuk vindt om te helpen ..heel erg graag. Het is van 10.00 uur tot 12.00 uur.
    • Op woensdag 17, 23 en 30 maart gaan meester Erik en juf Jantine een lipdub (voorbeeld) maken met kinderen uit groep 6, 7 en 8. Omdat we met 40 kinderen aan de slag gaan en er heel wat organisatie komt kijken bij  de productie van een videoclip, hebben we ouders nodig voor de begeleiding. Wie meldt zich aan?

En dan is er ook nog...


Hieronder een overzicht van de geplande activiteiten in de groep en bij alles kunnen jullie helpen!. Wie heeft er tijd om maandag of dinsdagochtend wat mozaïek tegels kapot te slaan voor ons grote mozaïekwerk.
Ook kunnen we nog tegels gebruiken en voegsel , en ter zijner tijd hebben we echt hulp nodig bij het voegen!

maandag 14-3 : Pimp je huis. Stuur je foto van je huis op !
dinsdag 15-3 : 's middags mozaïken.
woensdag 16-3 : 10.00-12.00 uur Talententrein.
donderdag 17-3 : bezoek aan de tramremise.
maandag of dinsdag : mozaïek afmaken en kleien van meubeltjes.
dinsdag 22-3 : naar het Museon.
woensdag 23-3 : talententrein 2
donderdag 24-3 : fotospeurtocht.
vrijdag 25-3 : voegen en verven van de huisjes.
Het huiswerk voor volgende week: rekenwerk , cijferen van het blad.
Lever donderdag in op een apart blaadje!

Veel plezier in de wijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.