vrijdag 25 maart 2011

bijzonderheden 25 maart

ProjectHoera hoera de mozaïeken zijn allemaal klaar. Met hartelijke dank aan alle ouders en de opa die hiermee hebben geholpen.

Dinsdag is de groep naar het gemeentemuseum geweest voor de archeologieles, de foto's zijn jullie al toegestuurd. Het was erg leuk de kinderen hebben van de les genoten.

Woensdag was de tweede talententrein, alle kinderen kwamen moe maar voldaan terug van hun gekozen "workshop".
Volgende week alweer de laatste keer !

Donderdag was het dan zover de fotospeurtocht werd gelopen door de groepjes. Ze vonden het allemaal geweldig. Ook de huizen zijn donderdag mooi geverfd en staan te drogen in de groep.

De krant van de wijk is al bijna vol berichten en je weet niet wat je leest, er is echt van alles aan de hand in " 6A land ".

Volgende week gaan de kinderen met juf Kim en een aantal ouders ( graag opgeven bij Erik ) met oude foto's op zoek naar deze plekken in de buurt. Ze moeten daar wel een toestemmingsbriefje voor hebben.

Zoals jullie begrijpen is het echt de moeite waard om de projectavond te bezoeken op donderdag 31 maart van 18.30 tot 19.30 uur. De tentoonstelling is in de groep maar alle resultaten van de activiteiten van de talententrein zijn verspreid over de school te bewonderen. Bij de ingang kunnen jullie die avond zien waar je heen moet.

Een aantal kinderen heeft de woordspin voor de spreekbeurt nog niet ingeleverd. Graag op maandag! We schrijven erbij waar je nog aan kan denken, en dan kan je beginnen! Maar voor nu kan je natuurlijk al op zoek naar informatie.

Donderdag verwachten we het rekenhuiswerk van de kinderen weer op school.

Voor nu fijn weekend en geniet van het lenteweer.
Meester Erik en juf Jennemiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.