vrijdag 21 januari 2011

Bijzonderheden 21 januari

De eerste Cito-week is goed verlopen. De toetsen zijn netjes gemaakt. Volgende week maken we het af. Goed uitgerust op school komen dus (is natuurlijk altijd belangrijk ;)

Op woensdag zaten we voor even weer in het oude lokaal van meester Bas, die met groep 5 een techniekochtend in ons lokaal had. Dat bracht leuke herinneringen naar boven!

Door de wisseling van de wacht afgelopen maandag zijn we vergeten de bordrij op de klassensite te zetten. Volgende week staat er weer één klaar!

De levelwerkers zijn aan de slag gegaan met hun eigen weblogs over dieren. Het begin is gemaakt, volgende week zal ik de adressen van hun weblogs hier laten zien, dan kan je eens bekijken wat ze schrijven. Ook kun je dan vragen stellen die ze misschien op hun weblog gaan beantwoorden.


We hebben een gesprek gehad in de groep over grapjes , een grapje over een ander is vaak niet leuk. De kinderen konden hier goed over praten.

De sneeuwpoppen zijn echt erg leuk geworden en gelukkig smelten ze niet dus jullie kunnen ze binnenkort ook thuis bewonderen.
De kinderen zijn in groepjes muurkranten over de Noord-en Zuidpool aan het maken, ze werken enthousiast en graag aan deze muurkranten. Leuk om te zien, ook de samenwerking loopt goed.

De eerste theedoosjes zijn al meegenomen maar spaar nog maar even door. We willen erg veel doosjes van verschillende maten( dus niet alleen theedoosjes)
Ook restjes stof, wol en alles waar je nog meer mee kan knutselen is welkom.
Er is al een stapeltje plastic borden voor de verf meegenomen door Coen, handig als nog iemand borden over heeft..erg graag.

Voor volgende week geen huiswerk, behalve de bordrij.
Donderdag over een week is de natuurtoets van hoofdstuk 4.
Donderdag 10 februari gaan we naar een voorstelling van het Residentie orkest over Romeo en Julia in De Anton Philipszaal. Daar kunnen we extra begeleiding bij gebruiken. Graag een mailtje naar ons.

Voor nu fijn weekend !
Meester Erik en juf Jennemiek

Een nieuwe categorie om te raden:

Wat is dit?

Meedoen is simpel: klik op 'reacties' onder dit bericht en vertel wat je op het plaatje ziet. Het eerste goede antwoord is een punt waard. Je mag ook zelf aan de slag gaan en ergens een detailfoto van maken. Stuur die via de mail naar me op en dan zet ik 'm in het volgende bericht (mag je natuurlijk niet meer meeraden ;) e.ooms@zonnebloem-denhaag.nl 


4 opmerkingen:

  1. een witte hyacint

    Groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is snel Rianne! En goed, dus weer een puntje voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een Hyacinth, meester

    groetjes Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel goed Iris, maar Rianne was je voor.... Dus helaas pindakaas geen puntje voor jou ;) Sorry!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.