donderdag 9 december 2010

Bijzonderheden 10 december 2010

Een week vol knutsels, koekjes bakken en de klas versieren. We zijn helemaal klaar voor de laatste kerstweek.Allemaal enorm bedankt voor de hulp !

Er zijn nog wat bladen die ingeleverd moeten worden voor het boekje, toch Rashan en Veerle?! En op het overzicht van het kerstdiner zijn nog wat lege plekken. We zitten met name te wachten op gehaktballetjes, saté en in plaats van de chocolademousse zouden we graag wat bakken met ijs zien (chocolade, vanille en aardbei). En wie heeft er één of meerdere rechauds? Je kunt je nog steeds opgeven op het lijstje voor de klas!

Alle kinderen hebben een lootje gekregen met de naam erop van het kind voor wie een leuke kerstwens op een zelfgemaakte kaart geschreven moet worden. Maak er iets persoonlijks van. De kerstwensen worden tijdens het kerstdiner voorgelezen. Maandag inleveren.Er staat een brievenbus in de groep. Dit is meteen het huiswerk voor volgende week.

Afgelopen woensdag hebben we kerststukjes gemaakt. Jammer genoeg had bijna de helft van de klas niets bij zich hiervoor. Er waren ook kinderen die wat extra bij zich hadden, maar dat was niet genoeg om iedereen te bedienen. Maandag is de laatste kans om een kerststukje te maken. Dus als je nog wilt, neem de spullen mee!

Komende week geen bordrij, we beginnen na de vakantie met een nieuwe eenheid van spelling.

Komende donderdag is de laatste schooldag voor de vakantie. Kan iedereen zorgen voor een plastic tas om knutsels in te stoppen? Je mag ook een spelletje meenemen voor 's middags.

Nog één ding over woensdag: Willen jullie als de kinderen naar buiten komen om 19.00 u gelijk kijken of ze alles bij zich hebben: het bestek, het glas, de schalen en het kerststukje ;) Zoniet; graag even ophalen in de groep!

Alvast voor na de vakantie:
Graag een witte sok meenemen. En kunnen de vulpennen, speciale vullingen, potloden(grijze en kleur) , lijmstiften, linialen, scharen en gummen weer worden aangevuld na de vakantie?? Dat zorgt voor een stuk rust als iedereen aan het werk moet.

Voor nu een fijn weekend!
Juf Jennemiek en meester Erik

Waar is dit?

3 opmerkingen:

  1. de bijenkorf in de stad
    groetjes Tijmen

    Mijn laatste punt jippie!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. a die meester al de emails bekijken wat een gedoe en dan weer naar school maar ja ik weet waar die krstboom staat in de bijenkorf groetjes bente!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. de bijenkorf

    groetjes puckie pasta

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.