donderdag 16 december 2010

Bijzonderheden 16 december 2010

Het kerstdiner was het hoogtepunt van de week. Het eten was heerlijk, bijna alles is op gegaan. Alle ouders bedankt voor het inkopen en kokkerellen van al dat lekkers. Je kunt een bon bij ons inleveren, dan rekenen we na de vakantie af. En natuurlijk ook bedankt voor alle hulp tijdens de feestdrukte.

Tijmen was er donderdag voor het laatst, maar tijdens het kerstdiner hebben we eigenlijk al afscheid genomen. Iedereen had een blad met een foto en een persoonlijke boodschap/tekening gemaakt en de moeder van Robert-Jan had voor een mooie klok met een klassenfoto gezorgd. Bedankt! We hopen natuurlijk allemaal dat Tijmen het heel erg naar zijn zin gaat krijgen op zijn nieuwe school. En we zullen hem allemaal erg gaan missen hier op de Zonnebloem. Veel plezier Tijmen!

De moeder van Robert-Jan heeft via de mail al laten weten dat het geld voor de klok aan haar persoonlijk gegeven kan worden, maar ook in haar bakje kan worden gestopt in de personeelskamer. Als derde optie kun je het ook bij één van ons laten inleveren door de kinderen. Dan geven wij het weer door.

Tijdens het kerstdiner wilden we een heleboel optredens bekijken. Er stonden er wel negen op het programma. Dat was iets te veel, dus donderdag hebben we nog even van wat over was kunnen genieten. Ook hebben we met elkaar de klas en de laatjes weer tip top in orde gebracht voor het nieuwe jaar.
Sommige kinderen hebben erg veel mee naar huis genomen want de kapstok moest ook leeg!

's middags hebben we met z'n allen genoten van The Incredibles...


De eerste helft van het schooljaar zit er alweer op, wat gaat dat toch snel! Nog even en dan is het alweer zomervakantie. Nou ja, eerst nog maar kerstvakantie. Geen huiswerk natuurlijk. En voorzichtig met vuurwerk, zorg dat je over twee weken nog tot tien kunt tellen met je vingers!

Voor alle Incredibles van groep 6A :Een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst.

Juf Jennemiek en meester Erik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.