vrijdag 1 oktober 2010

Bijzonderheden 1 oktober 2010

Aanstaande week gaan we op maandagmiddag naar het Filmhuis. We vertrekken om 13.30 u. vanaf het schoolplein. Zorg dus dat je absoluut op tijd bent! We gaan met de tram en zijn rond 15.30 u. weer terug. Het zou dus kunnen dat we iets later zijn dan de normale tijd. In het Filmhuis gaan we animatiefilms beoordelen. Misschien gaan we in de klas en in het medialokaal nog verder hiermee, maar dan praktisch: je eigen animatie maken!

Op dinsdag is de Aardrijkskundetoets van Hoofdstuk 1. Voorbereiden vanuit het samenvattingenboekje dat iedereen thuis heeft liggen.Succes!

Verder is er volgende week boekenmarkt op woensdag. Bij slecht weer zal dit niet doorgaan. Dit wordt dan via de schoolsite (http://www.obszonnebloem.nl) gecommuniceerd en er zal dan ook een extra Bijzonderhedenbericht uitgaan. Zo is iedereen op de hoogte. Op woensdag wordt de Kinderboekenweek officieel geopend. Er komen steeds meer prentenboeken bij, maar er is nog ruimte genoeg! Dus neem je favoriete prentenboek mee. Ook handig als we gaan voorlezen in groep 1/2. De helft van de klas is nog een digitaal prentenboek aan het voorbereiden voor de opening. Zodra dit klaar is zal ik het natuurlijk hier zichtbaar maken!

Volgende week vrijdag is er een dictee van de tweede eenheid van de spellingmethode. Sommigen krijgen het dictee ter voorbereiding mee naar huis. Wie dat niet heeft gekregen kan oefenen door de bordrijen 2.1, 2.2 en 2.3 nog eens te herhalen.

Nog steeds niet al het fotogeld is binnen. Graag nog inleveren als dat niet al was gebeurd!

De moeder van Bente is bereid om eens in de 5, 6 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken te scoren voor groep 6a. We proberen een deal met de bibliotheek te maken zodat dit gestroomlijnd loopt. Wie zou haar willen helpen?

Fijn weekend allemaal!!
Juf Jennemiek en meester Erik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.