vrijdag 24 juni 2011

bijzonderheden 24 juni

Afgelopen week hebben we de laatste tuinierles van dit schooljaar gehad.
De kinderen hebben hun eigen gezaaide bloemen geplukt.
Na de vakantie is er nog een laatste les , dan gaan de kinderen een pizza maken.

De meeste kopieën van het rapport zijn terug, we missen er nog drie, graag maandag meegeven want dan kunnen we alles in orde maken voor juf Linda.

We zijn bezig aan de laatste lessen van dit jaar, er komen steeds schriften mee naar huis van de methodes die afgerond zijn. Daarom is het handig als de kinderen elke dag een stevige tas meenemen naar school.

Vrijdag was het afscheid van juf Elisah en juf Loubna, de kinderen hebben voor allebei een mooi aandenken gemaakt.Helaas was juf Loubna net te laat door het openbaar vervoer. Zij komt maandag nog even langs om afscheid te nemen van de groep.Juf Elisa had voor elk kind een lief briefje en een lekker stukje cake. Voor de hele groep heeft ze een mooi voorleesboek voor volgend jaar gegeven. Het was erg gezellig.
Maandag aanstaande nemen we afscheid van juf Kim en van Gio. Gio gaat volgend jaar naar de groep 6 van meester Bas. Veel plezier Gio!

Volgende week alweer de laatste week , we gaan nog even door met de laatste lessen en natuurlijk gaan we flink poetsen en opruimen. En ook nog heel veel verjaardagen vieren!
Op de laatste vrijdag mogen de kinderen spelletjes meenemen voor een stukje van de ochtend en de middag. er is dan geen gym. En nu is het eindelijk zover de kinderen mogen ook een computerspelletje meenemen.
Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.