vrijdag 8 april 2011

Bijzonderheden 7 april

Na het project zijn we weer lekker aan de slag gegaan met de normale dingen. Wat een rust! Juf Kim heeft mooie voorjaarsbloemen met de klas geschilderd en we hebben de draad opgepakt met het zelfstandig werken. Komende maandag gaan we met de hele groep op pad voor de eerste tuinierles in de Kornoeljestraat. Leuk! We zijn daar eigenlijk de hele middag zoet mee, dus geen knutselen dan maar.

Huiswerk: dinsdag hebben we een geschiedenistoets van hoofdstuk 4. Pak je samenvattingsboekje erbij en je blad met jaartallen en informatie dat we vorige week hebben meegegeven.

De spreekbeurten zijn allemaal gepland, we zorgen nog voor een blad met tips en benodigdheden.Maar je kan alvast kijken op spreekbeurtwijzer.nl. Onderaan deze klassensite kun je de agenda vinden, daar staat voor iedereen een datum vast. Veel succes!

Tja, waar zou dit zijn??


Intussen veranderen we de groep in de paassfeer. Voor het paasontbijt ( 21 april) willen we heel graag allemaal een gekookt eitje. de rest verzorgen wij. Wie kan er 12 eitjes koken . 3 maal dus!. Heeft er iemand paastakken voor de groep?

Verder willen we aan jullie vragen om weer aan de slag te gaan met de tafels. Ze zitten er niet bij iedereen goed in , en dat maakt het cijferen soms erg lastig.
Ook is het verstandig om elke avond een stukje hardop te lezen met de kinderen .

Voor volgende week:
Maandag: tuinieren.
Dinsdag: geschiedenistoets hoofdstuk 4.
Vrijdag: open dag en dictee.

Op de open dag is iedereen welkom om in de ochtend een kijkje te komen nemen in de groep. Er komt een rooster op de deur waarop jullie je in kunnen schrijven.

Voor de gym moeten de kinderen voortaan elke les hun buitenschoenen meenemen.
( In iedergeval op de vrijdag! )
Voor de week van 18 april staat op donderdag de natuurtoets van hoofdstuk 5 ingepland!

Voor nu fijn weekend en tot volgende week.
Meester Erik en juf Jennemiek

1 opmerking:

Leuk, een reactie!
Iedereen mag reageren. Houd wel rekening met het volgende:
Reacties zonder naam worden niet geplaatst.
Wees vriendelijk voor elkaar.